Monday, January 6, 2014

First Payperrr

Holla holla, Assalamualaikum!

Semalam, 5 Januari, birthday Ain Karina, one of my close friend here in Shah Alam. Officially 21 already~ Which means I have exactly 9 months before I myself turns 21 years old as I'm born on 5th October. Sebab tu we understands each other very well because in a way, we share the same characteristics. ;)

Nor'Ain Karina :)

Anyways, thank you Ain for being there when I needed someone, when my hunger strikes and I feel like eating something fancy, our random Skype convos, our inside and weird jokes and yada yada. You've done a lot for me. Thank you for being an amazing friend all this while! :') Here's to our many, many awesome years together and may our friendship lasts forever despite our 'little fight' last 2 years. Hahaha. I love you to the moon and back!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

So today, 6 January marks the starting point of the final examination for my third semester. Aigoo lambat gilaaa start. Orang lain dah 2, 3 paper selesai, aku baru nak jawab the first paper. *sedih*  Dah la nanti pun abes lambat. Hohoho.

 The first paper for this semester is LAW501, Equity and Trust. Paper pagi, jawab kat DATC. Huiii sejukkk! Tapi narnya tak sempat nak sejuk sebab fokus sangat menjawab. Nak angkat kepala tak sempat. Pen jatuh ke apa ke dah tak peduli. Huiii, 3 jam berterusan tulis mmg sakit tangan la kann. Tapi takde pulak timbul nerves macam masa jawab Consti Law last semester.

Cantik langit pagi. Petanda baik? ;)

Meja jawab exam tadi. LOL.

Moga yang terbaik saja untuk paper ni. Dah jawab yang terbaik. Tak target tinggi pun. Harapnya lulus aja. Heee. :D Next paper, killer paper among all, LAND LAW. *crying hard* Face the facts people, tak kira mana-mana Uni sekali pun, the killer paper for law has always been Land Law. Fuuuuhhhhh. I can die now.

Okay okay, jangan merepek. Pegi study Land skrg!!! *bukak NLC cepat2*

1 comment:

miss asilah said...

i have always wonder.. mcm mane nak buat gambar gerak2?