Monday, November 18, 2013

I MISS YOU

Hai, Assalamualaikum!

Alkisahnya hari ni dapat jumpa my ex-bedmate masa kat SAMURA dulu, Cik Nabila Adam a.k.a Chikun. Well, not exactly jumpa lah, more to terserempak. Dapat panggil nama je sebab dia tgh busy cakap dgn orang lain.

Suddenly rasa rindu kat dia. Bila last kitorg jumpa and cakap? Entah lah. Nama je satu Uni, tapi sbb lain2 fac, susah nak jumpa. There are no words to describe how I've missed you, Chikun! The only budak dorm yang I frequently contact is Shyries. But due to time zone, skrg dah kurang sikit la. Plus dua2 busy. Currently Clouz pulak yang contact. Hahah. Yang ni almost lost contact, but nasib baik dia jumpa balik my number. :')

Emo lah pulak malam-malam ni. Adoii. Ni lah perempuan. But really, I miss my dormmates yang dah lama tak jumpa. Basically all of us dah move on with our lives lah kan. Masing-masing ada life path masing-masing. I just hope this friendship never ends.

Aaaahhhh, apasal rindu ni? Segan betul lah. Rindu kawan yang kat Perlis..yang selalu ada bila aku down tak memasal. Huhu. Abe We, aku rindu mung. Sobs sobs. :'( *Abe We ni perempuan okay!*

Okay la, kena study Admin Law ni. Haha. Pegi tulis blog pulak.

p/s: Aku dapat rasa kau menjauh. Takpe lah macam tu. Aku sedar aku siapa. I don't deserve you anyway.

No comments: