Friday, March 1, 2013

Pulang...

Hai, assalamualaikum!

Lama rasanya tak update. Da takde citer nak update pun. Almaklumlah.. duk umah je kan. Melayan Lemony Snicket aje le. Haha. Tumblr pun da tak bukak. Bukaknya bermusim aku ni. Satgi dah start kelas bagai, time tu aku sibuk bermesra dgn Tumblr tu haa.

Finally, the holiday has come to its end. Aku dah kena balik Shah Alam ahad ni. Nasib baik la duk kolej. Takde la aku fening2 pindah barang masuk umah sewa. Kali ni nekad nk bwk sikit je. Tapi bila aku tgk balik, banyak jugak aku bawak. Haha! Perempuan kannn.

Malasnya rasa nak balik semula. Sem 2 ni mesti lg mencabar keimanan. Aduh! Macam mana laa nak survive law school ya? Ni baru Malaysian Law. Kot la aku nak sambung oversea, lagi naya. Err.. Masters la. Bukan degree. Dah LLB, amik LLM pulak. Bukan MLM ek. Takde kaitan.


Ni la jadual aku next sem. Taaak, aku tak rajin buat kaler2 camni. Tak kuasa aku nak bukak Excel tu haa. Ni pakai software UiTM. Cool gila wohh. Sign in Student Portal pastu pilih fac. Segala-galanya auto-list ikut jadual kelas aku, LWB02B. Perghh! Mmg keje mudah! Dlm masa 10minit siap! Err.. sebab pilih kaler2 tu jugak. Haha. :p

Wait for me Shah Alam! Ya Allah, aku memohon supaya dapat Delima 3 yang cantik, bersih dan baru tu. Tak mau Delima 2 atau 1. Aminnnn!

No comments: