Sunday, January 13, 2013

Sawang yg banyak!

Hallo! Assalamualaikum!

Wallaweyyy.. bape lama tinggal blog ni? Berhabuk bersawang dah. Haha. Maaf blog, I'm deadly in love with Tumblr right now. Kau ape tau? Ever since the Twitter incident, jd cm fobia sikit nak berblogging ni. Heh.

So, what's the news? I'm doing great. Currently tgh final exam. Macam nk gila punya stress sampai cakap pn berterabur. Seriously, I don't even understand myself. Nampak tak kritikal kat situ? Hoho.

Setakat ni paper yg dah lepas is CTU 551 a.k.a Tamadun Islam (TITAS). So far okay. Exam jawab kat Dewan Sri Budiman (DSB). Like a boss, jawab exam bersila atas kerusi. Biar laaa! Nak jawab exam kena comfy, bru confident. Ecehhh. Ayat tak boleh best lg!

Paper yg baru jawab siang td (13 Jan) is Malaysian Legal System. First law paper and this paper drives me crazy. Like seriously man, bape byk aku kena ingat ni? Buku pun dah separa lunyai akibat kerap selak. Urghhh. Not to mention highlighters. Mcm colouring book tau tak! HAHAHA. Paper ni okay, cuma stuck jap kat judicial precedent. Damnnnn! Aku tak ingat nama case. Yang lain rasanya boleh jawab. Dah study kan, tak mungkin tak boleh jawab.

Next paper consti. Should be starting now. Bye peeps. :)

No comments: