Saturday, December 8, 2012

Shopping Mode On!

Well, hello and assalamualaikum!

Imma happy girl today! Shopping FTW for two days like nobody's business! Hahaha!

Well, mesti korang fikir pegi shopping baju la, kasut la, beg la.. Malangnya, bukan itu. I really have no talents in fashion. I dont buy those things on my own. Haha. Dah 19 pun perlukan bantuan mak lg nak belikan. What to do. I need to find a fashionable hubby then. Sape rasa dia fashionable?? LOL. Abaikan la tu.

Smlm, lepas balik dr Shah Alam ayah bawak gi Mid. I was smiling ear to ear when I heard the news. Lupa pulak badan penat lepas fire drill malam tu. Penat woo jd AJK Keselamatan! Nak kawal aras la, nak make sure semua turun la.. Hadoi. I hardly get a sleep that night!

Pegi Mid singgah Celcom bayar bil berukband yg dah slow tu. Ape pun tak boleh bukak. Google aje. Apekahhh? 2 tak cek facebook n twitter and ask fm. Heh, cam takde keje lain jek! Sementara tggu nombor, gi MPH. Seperti kanak-kanak riang dapat cotton candy, excited je masuk kedai buku! Macam tak pernah masuk je. Walaupun banyak buku, tapi xsemua menambat hati. Huhu. Makanya, beli la satu novel (bkn yg lovey dovey tu. Geli!) and JAPANESE MADE EASY. Hah, finally a japanese book to enhance my 3rd language. Lalalala. MPH blh guna Kad Diskaun Siswa yooo! Ingatkan takleh. 10% on each book, not total. Selepas tolak sana sini, total :RM108. Hoyeahhh!

Pastu arini gi Big Bad Wolf Book Sale pulak. Again, over excited macam kanak-kanak riang. Haha. Dari parking lot lagi dah boleh bau buku! Ahhhh. (Note: certain things I have a strong sense of smell, mcm bila nk hujan, bau buku, bau FOOD!) Heavennya! Kalau la ade perfume bau camni. Ok, merepek. =,=' Mase pegi pun dah ramai gilaaa!

Masuk2 je terus cari kotak, and bermula la ekspidisi kembara dlm lautan buku! Seronok gilaaaa! Pusing2 satu dewan yg besar. Ehh, bukan dewan! Convention Centre! Macam2 ada. Mula2 mcm taktau nak cari ape. But once da pegang satu buku, it just wont stop! Pick this, pick that.. tak ingat dunia betul! Hahahaha. XD

And alas, after few hours, sampai kaki pun dah sakit, sampai dah penuh kotak, akhirnya stop jugak. Haha. Total books: 17. Yg tu aku punya je. Tak campur orang lain. Hahaha. Semua buku RM8. Again, my books ONLY. Pegi bayar total: RM311.

Hah, banyak tak? Of course la dah campur dgn buku org lain. Pastu beli button badges yg comel2. Hikhik. Ok la, over excited tgk buku banyak2 ni. Nak sambung esaimen!

 Nampak dia tulis ape? NEVER PAY FULL PRICE!!!

 Entrance Door

My books, Alone!

No comments: