Friday, November 9, 2012

Timing Lari

Salam and hi!

This week rasa mcm hectic gila! Taktau la ape yg sibuk sangat, tapi malam je penat mcm hape. Balik je kelas, rasa penat yg amat sangat sampai rasa nak buat semua benda macam tak cukup masa. Adakah ini efek selepas cuti? Hahaha. Yelah agaknya. Asal balik cuti je mmg letih semacam. Almaklum la, duk umah takde berkejar ke sana ke mari. Nak gi mana-mana pun naik keta. Haha. :D

Minggu ni ada 3 tests. Alhamdulillah, tak berturut2. Last test English @ Bel. Jumaat petang td. Mmg best la jawab test dlm keadaan ngantuk. Tambah pulak hujan lebat. Gelaaaaap aje. Fuhh, dapat tido time tu, mmg best! (Padahal dah tido tengah hari tu!) Balik tu buat kopi panas. Nikmatnya rasaaa! Hehehe.

Pagi td (Jumaat) badan rasa sengal-sengal je. Lagi2 kat bahagian bahu. Nape tah. Dengan selsema lagi. Mmg pagi2 mood pun tak elok je. Maybe sebab salah tido kot. Kesian Kabir, pagi2 terkena tempias. Well, bukan nk marah, tp bila tgh sakit2 cmtu senang rasa irritated. Haha. Sume pun macam tak kena. Dapat je mesej kata kelas kul 10.30 cancel, terus gi makan, (early lunch) pastu balik and rehat.

Leganya lepas dapat rehat. Hilang la jugak sakit2 bahu td. Seksa nk bangun sebab dah syok tido. Tapi sebab pikir test, gagahkan jua. Hahaha. Esok ada program lagi. Perjumpaan FELDA ape tah. Sy ni generasi ketiga FELDA. Bkn anak jati FELDA pn! Haihhh. Harapnya tak lama sangat la. Badan belum adapt betul lagi dgn suasana kelam kabut ni. It takes time, baby!

Ehh, banyak pulak merepek. Maaf. Haha. Signing off.

No comments: