Wednesday, November 28, 2012

Belok Sikit Je Lagi

Assalamualaikum and haiiiii :D

Tajuk macam ape je kan. Rasanya pasal ape? Malas nak teka? K fine. Haha, takmau touching2 ni. Well yeah, final is around the corner. A month or so. Kalau tanya ready ke tak, confirm tak. Serius ni.

Taknak ulang kesilapan lepas, konon2 da mula start study. Ada la sikit. Subjek MLS - Malaysian Legal System- , Contract Law and Torts Law. Tapi skrg sibuk bergelut dgn assignment. Faham tak tension macam mana? Dulu kat Kuantan, time2 camni da takde assignment! Mmg antara nak belajar dgn tak aje.

So, siapa kata jadi budak Law ni cool and awesome? Tak langsung okay! Kalau nak otak hangpa suma beku dan tepu, hangpa suma ambik la law mcm cheq! Hah, mana dtg pulak loghat utara nih? See, betul tak aku kata tension?? Adoi la haii.. Ade lagi assignment yang belum dapat. Paling2 lagi EMPAT tau! *Pengsan sekarang!

Tu belum citer nak research drama Jepun bagai. Oral individu tak settle lagi. Tak pikir pun nak buat pasal ape. Buat pasal family je la. Lg pun limited vocab. Baru belajar kan.. Gemuruh tauu. tapi xpe, cepat siap, blh balik bilik! HEHE. :D

Hah, apa lagi? Ohh.. sgt jeles tgk senior law graduate. Me want to wear robes and mortar board too! Ya Allah, give me strength to go through another 7 semesters and may I graduate on time. Ya Allah, give me the understanding of Prophets, give me the memorization of Rasuls and the cleverness of Malaikats. Only to You I lay my hopes and dreams. Aminn. :)

Ok, nak sambung Consti assignment. Lalalalala~

No comments: