Saturday, September 8, 2012

Registration day :)

Well, hello people! I'm back! Alahhhh, bajet mcm pergi jauh sgt je! Maaf ya.

So, hari ni daftar kt UiTM Shah Alam. Nak masuk kampus je dah jam mcm ape. Biasa la, byk kereta. Tu belum kira orang yang tak reti bersabar, asyik nak memotong barisan aje. Mcm dia sorang je nak daftar. Huh!

Since dlm tu dah cukup sesak, so dorg suruh parents parking kat satu tempat lapang ni and kena angkut barang2 naik bas. Hah, amek kauuu! Mmg angkut sume la except baju bergantung tu je tak angkat. Hehe. It's quite a lucky thing my siblings sume sekolah arini. So that takde lah sesak bas yg memang dah sesak tu. Haha!

Then pergi Kolej Delima, amik borang bla bla bla pastu isi. Then gi kat Kaunter Pendaftaran tu nak daftar. Hoho, dah janji dgn Shu nak sebilik. Nasib baik dia sampai lg awal. Kekekeke. So daftar sama, dpt la sama. Rasanya mostly dah pilih roomate masing2. Tak tau la kalau ade yang tak berteman.

Dapat bilik berdua, and bilik tu spacious kot! 2 single beds, ade meja study, locker yg besar sket dr kat kuantan dulu (Samura punya loker paling besar takat ni) and ade rak kasut cantik kat luar. Haha. Survey toilet mcm okay. Haihh.. to be true, buruk2 SAMURA pun dulu, everything mcm lg better pulak. Maaf ya UiTM, sy mmg bersyukur tapi pengalaman tu terbanding pulak. Hee. XD

Since dah takde ape, so boleh balik. Oh lupe pulak! Masa nak amik baju bergantung tu, naik bas patah balik dataran tu. Then bwk keta gi kolej. Kemas2 sket, pastu balik. Yahooo!

Balik je rumah gi kenduri kahwin kat belakang rumah. Pastu head to Klang, open house Nek Long pulak. Omoooo! Tauhu sumbat Nek Long awesome gilaaa! Haha. Pastu makan soto lah, roti jala lah.. Mak aihhh. Byk pulak aku makan arini.

Haha. Dah la. Takde ape nak tulis dah. Gambar later2 la. ;)

No comments: