Sunday, July 22, 2012

Moving In Real Soon!

Heyya peeps~! Maaf la biarkan blog ni bersawang. Ade je cerita, nak menaipnya malas. Hehe. Since dah lama tinggal, ade beberapa khabar yg menarik. :D

First of all, tarikh 16 Julai mmg tarikh yg sgt bermakna! Sebabnya, result penerapan keluar hari tu. Gila la masa bukak web tu dia tetibe kata "Permohonan Anda Tidak Berjaya"! Ohh tidakkk! Hancur harapan masa tu. Pastu try lagi skali, mana la tau kot2 system error ke. Takkan la blh tak dpt ape2 course. Bila cek skali lagi, hehehe... TADAAA!


Alhamdulillah! Lepas kena troll dgn UiTM, baru la dpt tau resultnya! Lega yg amat sgt. Customer yg kena layan sblm result keluar mmg kesian la. Muka mmg moody jek masa tu. Yelah, berdebar la katakan! Lepas dpt result, heh! Kemain lg sengih2! HAHA. :p Kawan2 yg lain pun tahniah jugak! Dengar course hebat2 jek sume! Biomed la, engineering laa.. Terbaikkk!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okay, tu untuk penerapan. Next is, perbelanjaan bulan ni. Ommooo, bulan ni je aku dah spend RM111 utk BUKU sahaja! Baru beli smlm, esoknya beli lg. Jalan2 lg, beli lagi. Wahh, kopak ni. Yuran tak bayar lg. Mintak2 la Raya nanti pakcik bg bonus ke hape. Kan2? Haha, harapan je laa! Kerja tak seberapa, nak bonus bagai! Ceh! Takpe2. Ade lg 2bulan nak keje. Smpt kumpul duit lg. Hihi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Next good news, tak lama lg dah nak pindah rumah. Maybe after Raya kot. Few things dah sampai. Nanti ade yg nak bawak ke sana. Insya Allah la dlm masa terdekat ni. Hihi. Ni ade la few pix rumah baru.

 My ROOM :)


 Family Hall, 2nd floor

 Bilik Adik

 TV kat Family Hall

 Dining Area

Dining Table

Hah, tu je la kot. Taktau nak ckp ape lg. Hahaha. Mcm dah ckp byk sgt je ni! Btw, Salam Ramadan buat semua! 

P/S: Tgh cuba khatamkan al-Quran. Setakat ni baru nk masuk Juzuk 6.

No comments: