Thursday, March 29, 2012

Last Meeting with Jacq :')

Yeah, arini MAYBE last meeting dgn Jacq. Ya lah, org sudah mau balik Sabah kan. :D (sila baca dgn slang Sabahan)

Planning asalnya, nak ajak budak2 Law G yg duk area KL ni hangout sbb Jacq ade kat KL. Katanya nak gi Times Square. So, aku pun on je la. Yelah, bila lg nk hangout dgn budak Sabah ni. Kalau tiket flight mcm tiket bas takpe jugak. Haha. Ye tak?

Pagi tu msg D'are, menyatakan persetujuan. Eceh! Tetiba cancel pulak. Laahhh, aku da on the way ke KL dah pun. So, tukar plan gi Mid pulak. Nak survey laptop baru. Around 11 am, kitorg gerak. Tengah2 pusing kat Mid lepas survey, konon nak gi Big Apple la, tetiba Jacq msg D'are.  Ajak jumpa kt TS. D'are tnya, blh ke tak nak gi? Aku pun on je laa. Lg pun aku bukan slalu gi TS and hangout ngan budak2 ni kat KL. Gerak naik KTM dari Mid ke KL Sentral. Hoho. Since aku pakai Touch n Go, takde la aku kena beli tiket. D'are salah beli tiket. Kihkih. Lawak betul laa kawan aku nih. Naik KTM baru woo. XD

Sampai KL Sentral naik monorail pulak. Gila laa Touch n Go ni buat hal pulak. Kena clear status kt KTM balik. Mmg tak laa nak patah balik. So beli token dgn terpaksa relanya. Benti stesen Imbi, terus masuk TS. Jacq sengal kata dia kt KFC kt G Floor padahal LG. Penat aku tawaf satu TS tu dgn D'are. Then makan2. Sambil makan duk borak2 and dpt tau satu citer mengejut! Kesian D'are. T__T

Pastu main bowling. HAHA. Sbg first timer (takde la first sgt pun cuma dah lama tak main), aku join je la dorg, main satu game. Yg kelakarnya, D'are, Jacq ngan Hafiz konon nak tambah points aku, alih2 sume ke longkang, haram takde point! HAHAHA. ROTFLOL.

Then pusing2 kedai, tengok2.. D'are excited la sbb dia minat Korea. Kat situ kn byk Korean style. Aku je blurr sbb tak bape minat sgt. Around 4.30 aku ngan D'are balik. Budak laki je stay kata nk tgk wayang. Overall, mmg have fun gila laa. Harapnya ni bukan la last aku jumpa Jacq. Tapi before dia balik Sabah, maybe ni last la kot.











P/s: Nak beli Xperia Ray ke tak? Hazel ni tak sampai setahun pun lg. :/

2 comments:

dihaHebat said...

bhahahaha.ini lawak!yg tak bleh bla time nak tlg kau.kononnye XD.asal gambar aku "cantik sgt" dlm ni ==' XD

dihaHebat said...

bhahahahaha.tak leh blahhh.yg part paling tak leh blah yg time nak tlg kau tambah point.kononnye.bhahaha.asal gambar aku "cantik sgt" time main boling ni weyh? =='