Sunday, January 15, 2012

Untitled aje boleh?

Aku xtau nak mula dari mana.
Okay, start dgn kejadian pagi td.
Aku gi perasmian Karnival Jom Masuk U, under UiTM.
Pukul 8.30 sampai sana, tp majlis start pukul 10.
Biasa laa, orang2 VIP.

Great opening ceremony. Lagi2 masa tunggu ketibaan VIPs.
Kitorg tggu kat depan SASICC.
Muehehe :B
Ada band yang main sorts of instrument. Best gilaaa!

Ucapan pun.. erm.. not that bad. Okay laa.
Ada la lawak2. :D
Try nak jumpa Pakcik Rahim, but hmm... susah gilaa kot.
Yelaa, dia kena iring MB Pahang.

Pusing2 exhibition hall. Seronok la jugak.
Ada benda aku nak share, tp next post, okay?
Alaa, aku singgah 4 booths aje.
UiTM, UM, UKM and UIA. Knp?
Sbb law degree ade kat situ. Okay, asasi law UiTM xleh pindah U.

---------------------------------------------------------------------

Done. Ni lagi satu hal.
Okay, salah ke aku dapat Band 4 hah?
Knp nak tak puas hati smpi camtu?
Aku xfaham laa.
Aku xberlagak pun dgn Band 4 aku tu. Dah rezeki aku dpt.
Xyah la nak jeles bagai. Tau laa kau pandai kann.
Blaja la betul2. Bukan la nak kata aku blaja sgt MUET tu,
tp at least aku cuba practice in daily life. Okay?

----------------------------------------------------------------------

Okay2. Taknak emo bagai.
Td ada forum "Aku Dambakan Kehangatanmu"
Jgn tanya knp tajuknya cmtu. Budak2 ni yg set.
Ada Sham Kamikaze. Hehe. :)
Forum yang menarik. Pasal aurat ya.
Jgn pikir bukan2 pulak.
Last skali, Sham Kamikaze main gitar. Fuyoohhhhh!
Itu something yg baru. Dan menarik.
Uhhh.. xmenang pun banner. HAHA.
Tak sedih punn. Biasa jee.

--------------------------------------------------------------------

Okay, dah abes. Agak2 kan..
Kalau aku nak speaking, org pikir aku berlagak tak?
Aku rasa aku kena polish english aku ni haa.

No comments: