Tuesday, December 20, 2011

Emo sebab cuaca? Teehee. XD

Walla walla!
Okeh, trademerk pelik. =.='

Huu.. memandangkan Kuantan ni terkena gak efek Monsun,
makanya, everyday pun cuaca tak menentu.
Kejap panas, kejap hujan, kejap mendung...

And skrg ni, aku cpt betul emosi.
Wuihh.. hari penuh emosi, Jumaat, Sinar FM :) *PROMOTE2
Okay,abaikan yg Sinar FM what-so-ever tuh.
Tak penting pun. XD

Iqa kata, sbb cuaca. Dgn aku2 skali terikut perubahan cuaca tu.
Okay, serius nak gelak! Ape kaitan wohh? :/
Mmg la emosi tak stabil, tp knp cuaca mempengaruhi pulak?
Hesy, takde kaitan lah.

Sejak kes balkoni tu, igtkan everything okay balik.
Rupanya tak. Wakaka. (kau gelak cover kan? SENGAL!)
Takpe,, takpe.. Ramai yg masih di blkg aku. :)

Anyway, thanx to Zaf yg smpt melayan aku ptg smlm.
HAHA. Kes mcm kes aku ngan kau dulu. Tp it's okay. Aku da lega.
Biaq pi la mereka! Cheq xmau amik tau dah!
Paling xbleh blah, Zaf kata gini,
"When they give you shit, you give them shit back!"
Pastu blh pulak tukar jg gini,
"Ehh.. tukar2 when they give you shit, you give them cupcake!"
Yada yada. :D

Malam tu, ckp ngan D'are and Zira pulak. Jacq menyibuk skali.
But it's okay. Susah nk jumpe lelaki yg concern pasal perempuan cmni.
Walaupun dia kata perempuan ni susah laa,
tapi dia masih nk dengar.
Eyy Jacq, aku xsuruh pun kau dgr. HAHA. Jgn la komplen lebih2.

D'are and Zira kata, dia tak worth pun dpt attention tu.
Satu masa nanti dia nyesal sendiri laa. :)
Hoyeahhhh! Ni la kawan! Love u mucheee!

Hani pulak.. haha. Tak perlu citer ape2 pun dia tau.
Ni baru BFF. Kan Hanny?
Mcm Syida jugak. Tah bile masa aku citer (if ade la aku citer)
dia tauu aje. Am I that predictable or what?

Anyway, thanx a lot. Rasa nak mkn coklat la. Boleh?

No comments: