Sunday, December 4, 2011

!@#$%^&*%#&&@@

First skali, maaf atas tajuk post ni. Sangat kurang sopan, kan?
Aku tau tu, tp aku xleh stop diri aku dari bengang!
Sakit hati tau takkk??

Weyh pompuan, dulu aku da ckp baik2 ngan kau kan?
Kau yg tak nak ikut cdgn aku! Pastu kau nak salahkan aku pulak?!
Perangai cm S**T kan kauuu?

Wei, kau da tau kau ade kelas, bangun la awal sengal!
Kau bangun lambat, siap lambat, kau nak salahkan benda yg tak kacau kau?
Nampak sgt otak kau tu, kat lutut!
B***h! Eghhh!!!@#$&%$&*

Pastu, kau tak reti ke org nak tido hah? Borak mcm nak bg satu dunia dgr!
Asal tak pakai mic je hah nak borak? Biar sume org dengar!!!
Org nak tido la bongok!!
Da la tak tutup lampu! Kau xblh tido kau punya pasal la.
Hormat la org yg nak tido!

Tau takut benda bukan2 tu. Abes, tak reti2 nak semayang?
Baca pendinding?? Ni tak, memekak lg tgh malam ade!

Aku ckp direct kang kata aku kurg ajar.
Ya, mmg!
Aku kurg ajar dgn org yg bengap dan xpaham bahasa mcm kau ni!

Lagi sekali kau sentuh brg2 aku, mmg tangan aku melayang kat muka kau!
Kau jangan cabar aku! Boleh je aku buat!
Igt kau hot sgt laaa?

Gi mampos laa ngan kauuu!
Aku benci tgk muka bajet baik kauu tuuuuuu!!!!!

p/s: sorry post aku mcm ni. Terlalu geram and marah!

No comments: