Tuesday, November 29, 2011

Night-driving Experience :)

Believe it or not, I drove back to Kuantan last night. HAHA.
Okay, not exactly the whole way from Nilai to Kuantan, 
but I made it from Karak highway to Kuantan.
That's quite IMPRESSIVE for a one-month license holder. :P

Aishh.. meh aku translate sat. HAHA.

Aku perasan sumthing, bila aku try nak drive malam je,
mesti ade experience yang tak bape best.
Cam aritu, masa lepas drop-by Shyries kat McD Nilai,
my dad suruh drive balik umah.
Pastu ade laa keta sengal mana tah, sibuk nak laju2.
Ape kau tak perasan ke depan tuh traffic light merah??
Pastu, kau tak nmpk ke aku da bg signal?? HAH? HAH?
Nasib tak kena langgar.

Okay, tu satu. Yang semalam lain kes pulak.
Drive siang ok, siap potong 2 treler lg. (Betul ni, tak tipu!)
Masa da kul 6 lebih, jalan pun da gelap. Okay, blh tahan lg.
Ade lampu kan..

Skali tah kt mana tah, hujan la pula!
Aiseh.. da la jalan gelap. Highway tu takde lampu jalan la pulak.
Sumpah cuak. Dgn tak nampak garis putus2 tuh... dgn hujannya..
Adehhh... se cam tanak drive je!
Ight sekejap je hujan, lama pulak tuh.

Sudahnya, berenti kat hentian Kuantan, change seat. HAHA.
Da tak mampu nak teruskan. :P
Ehh.. btw, masa berenti kat Temerloh aku yg parking tau.
Muahaha. Okay, tak berapa perfect tp sekurangnya tak langgar keta sebelah!
:DDD

No comments: