Friday, October 7, 2011

A non-productive week. =.='

Well, lets see. I'm officially done with my first sem. Teehee. Da seminggu cuti baru nak citer ke? Aparra! Seminggu yang xbuat ape sangat melainkan cuba menghabiskan novel bertajuk "Last Letter from Your Lover". Citernya best, ada part sedih, tapi aku tak nagis pun. HAHA. :p Maybe sebab baca stop2 kot. Bukan straight abeskan baca. Seminggu ni xbuat apa pun. Ouhhhhhh! Hehe. Aritu ade drop-by taska jap and yeahhh.. Amboi! Da besar rupenya baby2 yg aku jaga dulu? Huiiii... Aku ade tangkap gambar gak.



Qhaliff :)

Qayyim ;)





Haha. Half-naked. Dorang tgh tunggu nak mandi narnya.





Faiz ;)





Maaf la, mereka ni half-naked. Haha. Tunggu turn nak mandi la katakan. Tu yang masing2 selekeh aje tu. Hihi.


Ni tgh main ape benda alah tu tah. ;) Cam comel je. Seronok kalau dorang tak meragam. If meragam, adoyai... SURRENDER! Haha.

So, itu jelah aktiviti sepanjang minggu. Jaga baby, gi hospital, duk umah (masak, kemas, lipat baju so on so forth...)... Cam xde menda jek!

No comments: