Wednesday, September 14, 2011

FINALE!

Woahhh! Final cuma next week jek? Amboihhhh! Cepatnya!

Truly said, LAW016 is the subject yg memang aku susah nak cope. Tau subjek ape tu? Introduction to Malaysian Government and Politics. See that? POLITICS. Itu adalah benda yang paling aku tak suka. Pffft! Tapi kalau LAW012 that is Introduction To Law 1, aku ok pulak walaupun subjek tu sgt dry. HAHAHA.

Yang lain... Insya ALLAH xde masalah kot. Teehee. :D Study week ni nak BALIK! Tak kira! Sebabnya, takleh study la kat Kuantan ni.. :(  Kalau kat rumah, takyah pikir bila nak makan, bila nak basuh baju, bila nak itu, bila nak ini... Ya tak? Duk Kuantan ni sume kena urus sendiri. Penat! =.='

Haihh.. mintak2 sume baik2 aje masa final nanti ;)

No comments: