Wednesday, June 1, 2011

Esok balik..

First post in June dah ade nada2 melankolik. Ape la kauu. Syahdu2 pula. Bukan tak biasa duk jauh, ye tak? (Inilah bahana duk umah lama sgt. Kan dah rase cm xnak balik!) Maka esok pagi dah kena bertolak ke Kuantan. Sy nak jumpe SH sy boleh takkk? Haha.. gedik laa kau. Takde maknanya. :p

Sepatutnya masa type nih, saya dah siap packing. Tp baru separuh jalan. Baju? Haha. Tak gosok lg beb! (Ape punya pemalas kauu ni?) Kena check takut tertinggal. Bukannya Kuantan tu 10minit dr umah. Kalau ya xpe la jugak. HAHA. Berangan. Okay, cut the crap.

Benda penting kena bawak balik :
- Netbook aku yg kechik nih.
- Baju ape yg ada. HAHA.
- Celcom 'berukband' (tau aje la sharing wi-fi..)
- Printer (kegunaan sendiri shj.)
- Wire extension ( i know it's not allowed, but it's a NEED. Okay?)
- ILYN. :)

Err.. pasal ILYN, not sure nak bwk ke tak. Coz nt bila balik rumah, I will need her. Takkan kau nak usung dlm bus kot nanti..? Okay2. Abaikan. Tu je la kot. Mari bersedia utk belajar! Haha. Notes certain dah ada. Greatest thanx to Kak Atin. <3

Till we meet again. Mase tu sy online kat Kuantan pula. :)