Thursday, May 19, 2011

Dah tak lama dah..

Hmm.. pejam celik pejam celik.. hari ni dah Khamis. Esok Jumaat and finally SABTU. Kenapa dgn Sabtu? Hah! Hari aku daftar kat UiTM. Barang dah sedia, tinggal nak pack aja. Well.. patutnya malam ni la kan? Erm.. tadi aku tanya mak aku, sabun nak isi dlm bekas mana? Dia tanya sabun apa? And that time I was like,"apa kat U takyah basuh baju ke????"(dalam hati aje la kan.) Pastu bla bla bla.. she said tak payah. Huh? Apesal? Kata pakai sabun buku je. Aku masa tu dlm hati da mcm,"Shit! Gilaa ah. Ape ingat baju aku selai dua je ke? Hari2 nak basuh baju je ke?"

 Hellooooo! Dunia dah makin cepat. Nak basuh tangan? SO IMPRACTICAL! Even SAMURA yg kecik tuh ade mesin basuh, takkan la kt U takde? Kalau betul la takde.. mmg dobi la jawabnya! Bukan kata malas basuh, but kata byk benda kan..? So.. malas laa nak pikir soal2 basuh baju ni. ( To be true, kat asrama dulu aku sgt tak suka if aku kejar masa tetibe terbantut sbb baju byk tak basuh!)

So camne nih..? Hesy tgk! Masalah camni laa aku paling tak suka tau tak!! Heihhh! Rasa nak jerit2 je. Nak tumbuk orang pun ada!

No comments: