Monday, March 21, 2011

Takuuut!

Xcayanya da hari Isnin!Esok Selasa.Lusa Rabu..Rabu yg bakal menentukan everything!Cuak yg amat sgt.Yesss,aku tau ramai sgt yg update pasal result ni,but hey!Sape yg tak takut?Betul tak?Even kau pandai gila pun,mesti ade perasaan cuak!

Rase nak jerit kuat2 pun ya.Well,selama 2tahun aku dipayungi oleh ranking and pointer yg tak berapa nak lawa,aku jd kinda inferior.Aku tau aku blh buat,tp tgk ranking aku yg mcm tu jugak..buat aku rase cm agak useless kurang pandai inferior n tergugat.

But of course..i hope for the best!