Tuesday, February 15, 2011

Sengaja Digagalkan..

Salam. . . (eceh , baik pule!)

Supposely , arini QTI . Siyes xprepare hape . Ye la , 8jam belajar , 2jam QTI . Xready!!! Xnak amik boleh tak? Malangnya , , , kena jugak , no choice . T___T

Maka , dengan keyakinan yg da xbape nak banyak tuh + cuak giler , go on aja lah . First thing , jalan raya . Hah! Ni paling aku xsuke nih . Bukan ape , bab2 ni , aku takut kelajuan! Xkira la motor ke kete ke , sama aja . Lg pun dalam iklan pun ada cakap kan , KELAJUAN MEMBUNUH! Ok2 , aku tau , aku bawak xde la laju mane . Xjejak 60 ke atas pun! Tp tu lah , takut yg tak bertempat!

Da abes jalan raya , baru buat test yg kat dalam pulak which means bukit , 3penjuru and parking . Haaa , , , parking and 3 penjuru lulus cemerlang! Betul cakap! Tak tipu! Sampai bukit , hampeh! Cikgu tu kate , "Awak ni buat step sendiri la. Saya kate tahan clutch , bukan angkat!" Erk! Okeh , mmg salah aku . Tp aku takut mati enjin! (Walaupun narnya 'cara' aku tu la yg buat mati enjin!)

Da abes ape sume , genap 2jam , cikgu tu pun explain la ape yg patut pasal 'result' aku tuh . Yg klakanya cikgu tuh cakap gini , "Awak ni terbalik laa. Biasenya org xleh buat test yg kat dalam tp blh buat jalan raya . Awak pulak yg dalam blh buat , jalan raya xblh. Kecuali bukit laa ." And bla .. bla.. bla.. Mcm2 la dia cakap.

Dia kate dia xleh nak bg aku pass . Sebab nnti kalau fail buat rugi duit aja . Baik amik extend hours . Hmm . . okey . Masalah aku narnya kat kawalan stereng and clutch . Brek ade sket laa . Aihh , bila nak pandai ni?
[=.=']

1 comment:

silah said...

i surrender utk bukit aje hahah