Thursday, February 3, 2011

Risau!! && Perubahan...

Currently , negara dikecohkan dgn isu rusuhan kat Mesir . Ramai yg risau , especially yg ade relatives kt sana . Aku xterkecuali! Aku ade cuzen yg tgh study kt sana! Kat Alex . Maunya xrisau?! She is one of my closest cuzen . Stiap kali aku de prob ngan studies , aku mst cari dia dulu . Pnah jek , mase F4 ke F5 tah .. waktu rehat , aku lari gi public kat koop n call dia . Nak exam kot mase tu . Ke time exam tah . Mase call tuh mmg cam nak nangis daa . Tahan aja coz mase tu ramai org kan .. Sabar aje laa . Td gi umah mak long . Well , it is said dat currently she's fine there . Alhamdulillah! Kalau dia cpat blik lg bagus . Erm..sket sbyk , bnda ni wat aku takut nk further study . Tgk aja skrg . Mmg xleh cntact lgsg . Internet kena potong . So cmne?? Haih .. =.=' Semoga dia still selamat kat sana n cpat blik Msia.

Okey..tu satu . Td aku sngaja compare gmbr passport (err ... baru buat passport :p) n gmbr kt lesen L. Huh! Beza sgguh gmbr yg diambik beza 2 , 3 mggu tuh! Yg gmbr passport tuh , aku nmpk chubby! (Alahh..mls nk scan gmbr. Nt la ek?) Adoi la aii .. Nak salahkan sape? Diri sndri la kan? Tu laa ... Duk taska xbuat ape . Main game aja! Xpun bace buku (n seterusnya tido!) Ermhh ...Abih nk wt cmne???Redha aja laa .

Td , Zaf share sumting ngan aku . Pasal Izreen . Aku ade bace blog Izreen , tp xphm ape . Zaf pun story laa .. Alih2 td bace blog Dayana, lain pulak citernya . . . Erm,ape pun aku harap korg ok2 aja . Jgn gaduh2 . Korg kan kawan baik . Kesian Dayana , risaukan korg .

2 comments:

x3,dayana said...

diorang tu skejap je tu, kte pun bff, xkn lah gado lme2 huhu, kte harap la :P.
eh nachos,
skang ni pkir 2 3 kali kn nak pegi overseas, haihh, kdg2 dlm negara sndri pun oke gak, plus selamat,
mesir yg slame ni oke pun tetibe jd cmtu, seram, huu.

aish-nachos said...

harapnye dorg da baik la kan?
erm..skrg kt mane2 pun jd cmtu.tkut nk study oversea.rasenya kt malaysia better kot.