Monday, February 7, 2011

Pendaftaran Junior!

Proud to say ...
I'M A SUPER SENIOR!

Cheh..bajet gilaaaa! Ape daaa! Org lain pun jd senior gak . Haha..kelakar bace blog sepupu aku , Aina Adira yg khabarnya tgh excited + takut + xsabar nak mendaftarkan diri ke SM Sains Rembau . Dia kate ade kawan dia dapat SAMURA n dak tekno! Waahhh ...waris aku tuh! Jgn memain! (Huh!Bajet gilaa!)

Aku teringat mase sambut Batch 28 dulu . Mmg busy habes! Lagi2 aku jaga kaunter pendaftaran . Da nama pun rumah Sarjana (BIRO!!!) so aku kena la jaga umah Sarjana kan? Penat bhaiii ... Tgn nih naik lenguh duk tulis nametag dorg . Naseb baek Ustzh Faizah ade nk tolong :') Tp enjoy apeeee! Kan? Tp penatnya double coz aku on duty sampai ptg!

Mase break utk lunch tuh , aku xgi DM pun nk mkn . Selain dr xtau lunch kul bpe , aku terlampau pnat nak gi mkn. Baik laa duk dorm n TIDO! Da la katil kat tepi pintu (masa tu laa..skng da kat lane tgh) aku bantai tido kat lantai . AHAHA .

Psst..nak tau sumting tak? Aku ade tipu2 sket mase junior masuk . Ehehe .. Alkisahnya , patutnya dorm aku ade 5 org jek junior . Tp aku xpuas ati laa . Asal sikit sgt enn? So .. aku pun adjust2 borg pendaftaran . Kasi yg ade name dorm aku kat atas . Tp ni pendaftaran ptg laa . And hasilnya ..dpt lg sorg iaitu ... Zuhairah Zulkifli a.k.a Yuwwiee :) Aku de cter kat dia pasal ni . Dia gelak2 jek . Well .. sume jr dlm dorm aku yg sambut (eceh..kira first dorm senior they met laa) except adik aku Chosdew (2nd intake) n Shyrein (intake ke berapa tah) ... :D

Tp tu dulu . Skrg xde dah . Kenangan aja . It worth , you know . Tp aku sendiri tak ingat sape first junior dtg . Dorg kate Diyzoe . If betul , then okay laa.

No comments: