Sunday, February 13, 2011

Of Korean and Japanese

Waa..da lama tak update blog kan? Haha ... nak kata busy , tak jugak . Malas aja coz xde cerita pun . Err ,, more to likely not in the mood . :) Hee ...

Currently sedang melayan drama aje . Online sudaahhh .. Astro xde la kat rumah . Kat SAMURA aje merasa nak tgk! (Itu yg agak ketagih tuh!) Semalam baru abes tgk citer 1 Litre of Tears , a Japanese drama . Recommended by sumone last year (or 2 years back , tak ingat) so kali ni menyambung balik sebab dulu tgk tak abes . Ye laa , baru aje nak layan , da kena get ready nak balik asrama . [=.='] Bila da ade masa ni , kita layan la kan? Siap tgk special episode lagi! Tapi , biasa laa loading aja video tuh! Jenuh nak tunggu .

Sekarang nih tgh sibuk melayan Sungkyunkwan Scandal . First tgk citer nih kat SAMURA . Tak minat pun drama Korea nih . Tp tah cmne , sangkut kat drama nih pulak . Maybe sebab latar citernya zaman dolu-dolu kot . Ala-ala nostalgik gituu . Suka! (Err , taste aku mmg pelik sikit kalau tgk citer Cina ke , Korea ke . . ) Nak cakap ke sinopsis? Malas laa . Bukan korg baca pun kalau panjang2 . Kan? Ngee ..

Okey la . Nak sambing tgk . Ni kira fast update la . Next post will be about .. eh jap . Sejak bile gtau nih? Ignore aja lah! :D

See you laterrrrr!

No comments: