Tuesday, February 1, 2011

Nothing actually.. :/

Emosi aku celaru giler sejak akhir2 nih . Nape ek? Ade aje bnda yg aku naik angin . Kalau aku pendam sorg xpe , ni xpasal2 aku TERLEPASKAN kat org lain . Sumpah bersalah giler! Aku tau , yg bersalahnya aku tp dia tetap kata xape . Bukan salah aku . Tp kalau da hampir buat dia menangis , ape cer??? Aku tau dia tgh sakit , tp tanpa sedar aku tambahkan lagi skit dia! Adussss... Kejamnya aku!

Tadi gi driving skool tuh . Gi amik lesen L aku tuh . Well , proud to say , at last I have a license! Kan2? Next week full class utk blaja driving aja! Except Tuesdays coz aritu cume utk ujian JPJ aja . Well .. I have to wait another week then ... =.='

Few days before , I had a nightmare . Tah ape pasal tah? Mimpi dapat result! Aku mimpi dpt 1 A jek . Utk subjek BM . Ade satu fail . The rest byk Bs , Cs and Ds .Takleh imagine klu tu betul2 resultnya . Harusnya aku meraung seminggu dua! Bnda ni efek since trial lg . Besenya trial tuh da ade confidence laa . Tp trial pun mcm s*** aja , hilg trus confidence tuh! Masa nak mohon UPU pun , cuak gak . Takut xdpt jek!

Aisshhhh... xnak pikir , tapi terpikir gak! Huh!

No comments: