Saturday, January 8, 2011

Award by Zaf (:

Hee..tah bile si Zaf ni buat pun xtau.Xperasan lak.Bukan selalu on9 pun.


1. Selalu buat entry mengenai apa?
Well..mostly pasal ape yg jadi kat aku la.Mase kt SAMURA dulu,pasal ape yg jd kat sana,pasal kawan2,pasal skola..Since da abes skola nih,pasal ape je yg aku rasa nak tulis.Xsalah kan?? :P

2. Mengapa berblogging?
Saje je.Nak citer ape yg patut.Diary tuh sah ade.N segala yg dlm diary tuh sgt la private.Tp..pernah dicerobohi oleh dormmates n menyebabkan pergaduhan dgn sumone.(Da elok balik but currently having a big crisis!)Kat blog ni,sekadar ape yg perlu nak ditulis aje.Menarik ke tak,terpulang kat org yg membaca.

3. Sejak bile berblogging?
Erm..tarikh sbnr tak ingat.Yg igt thun 2007.Tu pun mase skola rendah ade kwn tnya,ade blog tak?Tah camne,tergerak hati nak buat.Tp sb bukak skali skala,password pun lupe.Tah bape kali kena tukar password.Kekal smpi skng blog nih.Dulu tulis merepek.Skng lg merepek kot!HAHA.

4. Suke blog walking tak?
Suke jugak laa.Kdg gi kwn2 punya.Cousin.Kalau rajin,search la sape2 punya.Kdg jumpe yg best.Kdg tak.Tgk laa.Ade yg funky.Tak reti la nak buat blog lawa2 nih.Biase2 aje sudah.. (:
Kan?

5. Ape pendapat anda mengenai pemberi award?
Zaf- she used to be one of my close friend.Kitorg rapat since last year.Ye la..sama2 koir.Tp atas sket salah faham,mase 1 April 2010,gaduh la plak.Amik mase gak la nak rapat balik.Yg klakanya,mase bday dia,leh plak siap bg hadiah.Huahuahua.. :D Dia ni baik orgnya.Kdg garang gak.Blh dikata pendengar yg baik la jugak.Selesa citer prob kat dia.Pandai.And dia pencadang nama (selain dormmates) utk jadi Biro Ampaian Sarjana.Alahaii...  

1 comment:

silah said...

wott woot .. cari post pasal jawab2 soalan yang klakar2, pastu tag gua okehh :PP