Friday, April 2, 2010

Sorry..

First skali..
Sorry kt sorg kawan aku nih.Aku ngaku aku slalu cuba tarik perhatian dia.Kdg2 nmpk cam tah pape je aku wat g2.Tp aku cuma nk dia tau..aku prnh jd kwn dia!Aku prnh wujud dlm hidup dia!Tp..sume tu dia xnmpk..So..buat sape2 yg rase diri dia tuh...Aku mntak maaf dr hujung rambut smpai hujung kaki.Aku rasa aku da blh terima kau xde.

Secondly...
Buat insan yg tanpa sengaja aku sakiti..
Maaf sgt2.Aku emo sket ptg tu.And mcm kau gak..Aku pun penat.Da la kena hujan kt JaTek.Pastu sraight gi koir.Then abes koir,BiDew lak.Sori kalau kau anggap soalan aku tu mcm aku marah.And sorry gak aku xlayan kau masa kau mntak maaf.Aku terkeut suddenly kau marah2 aku.Da la kt blkg aku mase tuh sume junior..Sorry sgt..Aku nak kita rapat cm dulu..Jgn laa ade gap...Ana uhibbu kifillah kay...

No comments: