Thursday, November 12, 2009

Hanya utk DIA yg tinggal kenangan terindah!

Hahaha...
Aku tau..
Request aku tuh ridiculous..
Tp tah..
Aku cam..camne nk ckp pun xtau...

Erm..musykil nih...
Mane kau tau aku xkn gune lgsg duit RM10 yg kau bg kt aku tuh?
Nak tnya aritu..
Tp lupe..
Mmg aku xkn gune..
Walaupun da cmpur2 dgn duit lain,,
Aku still leh kenal duit yg kau bg tuh...

Selama ni mmg kau bg byk sweet memory..
Walaupun kdg2 terselit sket bitter memory..
Tp..tah..

Anyway..
Thanx sudi kwn dhn aku (erk!serius ke?cam tak aje..)...
Thanx selama ni wt mcm2 kt aku..
Thanx lepak dgn aku..
Thanx share MP3 kau dgn aku..
Thanx pnah mkn dgn aku..
(aku igt lg kau kelam kabut basuh baju smata2 nk penuhi permintaan aku nk dinner dgn kau..and at last aku gi dulu coz ade BiDew..sorry kayh?)
Thanx pnah suap aku dadih..(pdhal aku baru abeskan satu bekas!)
Err..ape lg?
Haa!!
Thanx sbb sggup xgi supper sbb aku xnak walaupun tyme tuh Airis da ajak n kau nmpk cam NK SGT gi..
Err..if kau pnah belanja aku..thanx gak tauu..
Ape lg?Ouhh..chocolate!
Aku xtau kau xsuke coklat...and aku x expect kau bg gak coklat kau mase tuh..
Hmm..byknye!
Ade lg x?
Ade2..baru teringat..
Thanx msg dgn aku..(walaupn kau cam er..tah?)
Thanx jawab call aku yg err..heh!Lebih stgh jam tuh!
Thanx gak utk pengakuan kau..Aku hargai sgt2!
Ape lg?If ade,,kau tuntut dari aku tau nty..

Hmm..
Sorry gak sbb aku slalu ngekor kau..
Sorry sbb aku slalu curi mase kau..
Sorry aku buat kau xsenang..
Sorry aku xpnah nk fhm kau..
Sorry aku xpnah fhm arahan kau..
Sorry aku htr flying notes melalui Syue or mane2 adik dorm kau..
Sorry aku xdgr ckp kau..
Sorry aku annoy kau (byk kot?!)
Sorry aku da terlepas pengakuan tuh..
Aku xnk ckp pd kau...mksd aku..
Aku xplan lgsg nk ckp pd kau..
Sorry byk99!

No comments: