Monday, October 12, 2009

Ape yg anda akan rase bile bace nih?

ahrghH!!

1st of all,,lagu nih utk sape2 yg rasa nk dgr lagu nih smpai abis.,.

next

sekarang aku tol2 keliru,sama ada aku nih lesbian ke x?ke aku nih species bisex?apsal seme nih bertimpa2????kadang3 aku nk zakwan,at the same time aku suke lak aishah even though ramai org kutuk gila2 kat dia n panggil dia "malaikat maut haz",,tapi aku tetap gak layan dia.maafkan dia,,..sampai skg aku rasa aku da terikut2 style gile dia~uh,m.g~~aku ni lesbian kah??ok,,aku ngaku r aku da syg la kat aishah tu,.dan pengakuan tu terlepas dpd mulut aku sendiri mlm kami lepak bedua kat astaka.yup..aku kan rajen stadi sensorang..n kalau x keberatan aishah dgn rela hati yg temankan aku..tapi aku sekeras2nya tolak perasaan songsang tuh!!!x nak!!aku xnak ada pape pon kalo bleh ng ppuan tuh,,,n tadi aku tergerak ati nk baca keseluruhan blog dia n i.m really9 shocked to know that dia telah berkelakuan begitu selama bertahun2.means...apa ???perangai dia??atau apa yg dia penah kata kat aku?ermm,,dia kata dia nk gak attention mcm jr lain yg sr dia ada tempat ngadu,,..ok..itu aku bagi laa.juz attention.not my life!my love life.aku rasa(bukan rasa,,mmg pon)dia da sedia maklum hubungan aku ng zakwan,ari2 kot aku msg wan dpn mata dia~!!!~tapi kenapa dia still mengharap as if AKU nih single n AVAILABLE FOR HER???

yupz,aku taw la aku nih cepat cool,,x ske gado2,,nk tegur pon aku cakap dlm nada maen2,nada gurau2 sbb aku x mau la ko kecik ati,tapi ko kan aishah langsung xpaham2..ko nih manusia without emotion kot..sbb tu ko amek kesempatan tu buli aku kan.well,,aku pon manusia,dan kini telah tiba masanya aku da tak tahan ng PERANGAI TAK SENONOH ko,,,aku pelik laa.setiap kali aku nk tdo..kenapa perlu aku menerima surat22 menyatakan "minta maaf kak hazdz"..paling tak pon..."kak haz,thanks sbb ajar kita maths..kita da boleh jawab skit2 even though blurr..",,,dan paling x leh blah ayat dia...."kita tau kak haz selalu bengang ng kita sbb bila kak haz marah kita buat muka emotionless",,paham pulak dia??kan???!!aku rasa mcm nk bg penyepak je kt muka dia!pastu plak masa kat tangga,,tuhan je tau betapa aku kesengsaraan menanggung malu yang keterlaluan sbb dia jerit2 cite pasal classmate dia seraya memanggil2 nama aku sedangkan aku da nk masuk bilik solat!waaaaaaaaaaaa!bengang!malu!kalo ko x taw malu aishah,jgn la ko wat org lain jdi x taw malu mcm ko..aku bengang ng ko sbnarnya.tu belum citer yg ko jerit dpd dorm ko ke dorm aku,dan kenapa yerk,stiap kali ko nk tdo ko mesti usha aku??hmmm???aku rimas tau x taw,,lelaki pon kalu ske awek x wat cam tuh,,arghhhhhhhhhhhhhhh!!!Taw kenapa masa kat surau jumaat lepas aku tiba2 baca yasin padahal da xde waktu pon waktu tu??sbb aku x nak afifah yg dok seblah aku tu tanya byk2 kat aku pasal ko,pas tu lak,ko hulur2 tangan ko kat aku nk salam.ok,,sbg org yg x nk buruk sangka.,aku tolak tgn ko sbb aku rasa perlu sbelum aku berubah syg plak pada ko.erkkss,,,tau x menjijikkan rasanya~.Aishah,aku rasa ,dlm idup nih ada rules,n i think u HAVE TO know the rules.no one!kita x leh say that we love someone sesuke ati kita,tanpa mengambil kira pandangan org tu ,walaupun ko mmg skegile r.sekali cukup!kalau da aku bagi respon x besh tu,means aku mmg GELI GELEMAN dgn statement kono two~jgn suke2 ng raut tgn aku,lebih2 lagi letak tangan ko tu atas bahu aku,peluk2 tgn aku,,,eeee!!aku x ske laa..sapa2 pon buat mmg aku x ske.dlu kak shiwa(yg kononnya teman baik aku tu) bt cm tu pon aku mgamuk seminggu ng dia.apatah lagi ko yg cuma jr je dek!ex kawan baek pon aku mengamuk,,so ko paham2 je la sapa ko tuh~~~~~sekian,aku harap pas nih kalau ko anta surat lagi,ko akan cakap,,"kak haz,org da bc blog kak haz,n org minta maaf sgt2 sbb x pernah nk ambil peduli apa yg kak haz selalu tegur sampai kak haz mengamuk ng org,"

3 comments:

C-lah said...

kuang hajo tol hazd nie..!!
dye buat smpai cmtu skali!

akak benci dye..
dye kutuk sepupu akak, yg akak anggap mcm adek sendri..!! tak suke dye..!!

aisyah, sabar ek...
fokus kat study keyh..

ainadira said...

eeeuuu,,kak hazd tu les ker??? geli lak aku bace...klo aku la,,,bkn penyepak je aku bg,,aku bg dye mkn buku lima aku nih...

ainadira said...

aku ade terbace blog hazd nih... mmmm....jahat gler mulut dye... kutuk2 ko.... dye tu x yh r perasan bagos sgt... ade org lg bagos dri dyer.... nway,,,poyo nyer minah tuh...