Tuesday, September 29, 2009

Dia pergi...

Akhirnya...
Kak Silah da gi Mesir...Frustnya,aku xdpt htr dia smpai airport!
Mase ckp dgn dia for the last tyme tu..xcam nk nangis lak..
Cover aje...

Jln dgn Kak Haz gi pdg pun xde mood sgt nak ckp..
Huuu...sedih giler!

2 comments:

naRa cadbury2 said...

pergh,,,aku lg sedih bai,,, tp dye b4 g,,, dye abihkn kdt... call kwn2 dye... si h_ _ _ _ tu pon dye call tp lmbt...

azielee said...

Asilah menangis juga akhirnya, masa mama ( Acu) peluk cium dia dan mak long, both nenek..

Masa lambai kat dia pun dia nangis..

Mesti le sedih, pastu adik chacha pun nangis, kata rindu kat kakak aishah dan asilah.. Ye ke?