Friday, August 28, 2009

Heh!Ape mau jd?

Alaa~~~
Add Maths camne nak buat?
Adoihh..byk sungguh la dugaannya..
Pening aku!

Hari ni best ke?
Boleh la tahan..sikit la bestnya.
Gi Mid,cari barang...bla..bla..bla..
Dah,tu je.

Malam pas buka,call Kak Haz..
Fuh!Xcam lama lak aku call..
Ade laa dekat setengah jam..
Hih. :p
Aku bosan narnya..plus..kepala serabut!
Tu yg call dia tu..Text Color
Nasib pakai i-Talk..jimat!

Antara yg kitorg borakkan :
1. Ape jd kat 'enemy' aku si Ezzat uh..sehat ke x?Idup lg x?
2. Buka mkn ape? (suke topik ni.. :D)
3. Byk kedit aku call dia? (haha..)
4. Da wat homework lum? (aduss..name pun senior.jaga adik betol!)
5. Tgk x citer Lemony Snickets;The Series of Unfortunate Event? (kami xsuke itu Count Olaf n sgt suke Sunny Baudelaire yg chomey tu.. ;p)
6. Adik aku panggil aku ayam belanda lg x?Huh..skrg da tukar jd ayam perancis pulakkk!!! (kak haz tanya; ayam itali xde?cisss...)

Tu je laa..nmpk sikit..tp..fuh!Lame giler!

Call Neyza,dia marah aku..
Serius aku terasa..
Tp kalau aku tunjuk pun,gitu gak nanti..
Biar laa..maybe ade laa aku wat salah yg dia xnk gitau...
Hesyy..camne ni?
Call dia nanti laa..kasi dia cool down dulu.
Xsuke la paksa2 dia..
Nanti kang dia ngamuk!Xsanggup woo...

2 comments:

C-lah said...

oit ayam sepanyol!!

AyShaZa said...

hoi!
sebok gak nk kutuk org!
xpe..org panggil akak siput mesir!
baru tau!