Tuesday, August 25, 2009

Ermm...?

Hih..Rase lega jap.
Walaupun kejap,rase lega sgt!
Dpt gak aku luah perasaan yg aku sendiri xtau ape namenya..
Haha ! :p

Sudahnye..aku amik keputusan..
Tnya 2 org sekali gus!
Hah, padan muka aku!
Kan da kelam kabut nak citer...


Aku citer kt Kak Pesz and Kak Haz
Kat Kak Pesz,aku tanya je ape aku patut buat..
Kat Kak Haz,aku lebih pd bercerita...
Sebabnye aku ni jenis nk cerita aje..
Xmintak pandangan sgt..(melainkan aku sgt perlu opinion n aku asyik tanya aje)

Sebab tu laa aku rapat dgn Fy-Lar..
Dia suka dengar ape je celoteh aku (erk!suke ke??!)...
And dia xkan tanya or cakap pape selagi aku xsuruh..Haha!

Dgn Syida..erm...dia tu da cam ....
Part of my counsellor (huh!xsia2 dia masuk UBK!)...
Mmg selesa la citer kt dia..
Besenya ape aku xpuas ati ke..ape ke..
Kat dia laa aku citer...

Ermm..aku ckp gak kt Kak Haz..
Thanx kasi aku chance kawan dgn dia...
Aku tau..senior lain pandang slack aku rapat dgn dia...
Pedulik hape aku!Sukati aku laa nak kawan dgn sape..

Sibuk aje! Huh! Mampos tak layan!
And sampai arini aku segan bila dia ckp pasal tu..*blush*
Haha..

Ape pun..
THANX utk sape2 yg berdiri di belakang aku...
Di saat aku sgt perlukan sokongan..
To Neyza..huhu...
Missing u so much! <3

No comments: