Saturday, August 15, 2009

Balik awal! :D

Salam... :)
Xtau la nk kate aku ngah bahagia ke ape skng neyh...
Konpius japp...

Blh la nk dikate bahagia..
Coz aku dpt balik umah!
Oh yeah...
Best gilerrrr!!!!!
Punye la xsabar tunggu cuti...
Akhirnya dpt gak balik...
Heehee.. :D

Xbrape nk bahagia coz...
Hr jumaat aku xskola...
Ye ah,hari khamis mlm da balik...

Bukan aku suke2 nk balik ok..
Bersebab!
Tgn aku yg sakit..
Gi hospital..
Syukur xkena xray..
Xley bygkn gi skola tgn bersimen..
Huhu.. cmne ek???
Cume muscle strain jek...

Aku dpt MC smpi hari Isnin..
Fuh...lame tu!
Nk make sure tgn aku betul2 sembuh..
Heh. :p

Mase aku smpi umah tu..
Da xtremely letih giler...
But memandangkan da lame gile xckp ng akak aku tu..
So,msg la ng dia...
Since dia bz study n aku pun da letih giler..
Akhirnye tertidur tah pukul bpe...
Adehhhh....

Pe lg ek?
Erm..aku xtau la sume budak dorm aku da tau ke belum...
Dah kot?
Alaa...kalau aku xbalik dorm tu..
sah2 la aku xde...
Kalau lepak bilik study pon..
Pandai la aku balik dorm...

Aku da xleh lepak kt bilik study...
Kak Haz ade...
Aku xsanggup nk ngadap dia...
Bukan ape...
Segan daa...

Adoihh...
Xcam pnjg lak aku tulis ni...
Letih wooo....
Hik..
OUT!

1 comment:

Miss NK said...

Ruginye.... tak sms berjela-jela..
tapi hari ni baru habis test... bahagialah sikit..
Aishah.. bila kita nak spend time together...
misslah..
lama sangat tak jumpa...
saya ni pulak takut kena virus jealous...

nanti sape nak jawab??