Thursday, August 27, 2009

Ape kesss??

Xde benda la nak tulis..Saje rase nk blogging.Td aku terbaca sumtin.Mengejutkan aku gak laa.Aku yg bace pun naik takut.Sampai gitu skali ke?Sian giler..Tp aku xleh tunjuk yg aku kesian kat dia,sebab dia xtau aku tau.Tp..camne ek?Aduss..Sebelum ni dia ade citer n aku mmg terkejut.But ni siap boleh imagine.Fuh!Jauhnye laa imagination aku.Syukur aku xhadapi benda tu.Takut ooo...

Ape lg?Oh ya,hari ni aku call Kak Silah.Sementara dia kat Malaysia ni,baik la aku sembang2 dgn dia.Tujuan utama aku call..errmmm...ha!Aku nak ajak dia gi Mid Valley.Baru aku sedar,aku xpenah hangout dgn dia.Cuzen aku sendiri!Ngan kawan blh pulak!Heiszz...ape nak jadi?

Dalam borak2 tu,sempat lagi dia tanya camne aku kantoi ngan Haris.Mane la aku tau!Tetibe je mamat tu tau aku skola mane.Adoihh..Haha..aku ajak dtg umah.Sebab..ape lg..ADD MATHS! Xsanggup betul laa..dari 9 topik yg dah belajar,5 topik aku xleh skor..Sempat lg aku tnya cmne nak handle mase yg aku rase cam xcukup.

Dia bg idea n aku akan fikirkan..Boleh tahan laa..Ermm..Camne ek?See first lah!
Oh ya..Esok nak outing!Bahagia japp..Kejapp jee...Nanti serabut balik.Hhaha..

2 comments:

C-lah said...

heyyyhh.. xpena kua ngn kazen?? agak touching dcnie T_T

AyShaZa said...

touching la sensorang...
tu hakikat en?
haha!