Tuesday, June 30, 2009

Cuti yg sgt membahagiakan... :)

Heh.Bahagia... :D
Tu je yg aku blh kate...
Nape?
Akhirnya setelah bpe lama,dpt gak jumpe dia balik..
7 jam aku habiskan dgn dia..tp rase cam 7 saat aje...
Xpuas betul...Heih!

7 jam tu kitorg habiskan dgn borak n tgk citer 1 Liter of Tears...
Tp dia kate aku cam 'lost'..
Laa...dia yg suruh aku feel citer tu...
Bila aku dah feel...
dia kate aku lost pulak...

Bila aku da nak balik tu...
Cam berat hati sgt...
Rase cam xsanggup lgsg nk balik sana...
Kalau pun aku balik,jasad aku je ade.,.
Hati aku tah terbang gi mana2 tah...
Kat dia kot?Heehee...

Nak jumpe dia balik!Tp paling2 pun...
Kena tunggu bulan 8..Lama tu...Heih...=.='
Itu pun kalau dia tak bz laa..
Dia kate,yg menentukan kitorang ok ke tak...
Hanya aku...
Sebab..aku je yg boleh contact dia..
Aku tau tu..
Tp pd mase yg sama,aku xnk ganggu study dia..
Cmne ek?Nanti aku bincang lg dgn dia..

Ape pun,thanx to her sebab nak jugak jumpe adik sayang dia nie...
Aku pun harap dpt jumpe dia lg...
Anyway..to my kakak sayang..
Take care always kayh...

No comments: