Tuesday, April 14, 2009

Akhirnya...berakhir!

Akhirnya!!!!!!!Berakhir gak segala penat lelah aku selama ni.Pertandingan koir dah lepas.Walaupun keputusannnya xmembanggakan,tp kitorg dah buat yg terbaik.Itu usaha kitorang selama beberapa bulan ni.

Minggu2 terakhir sgt mendebarkan.Kitorang practice giler2.Skip prep ptg malam.Homework xyah ckp la byk nya.Giler berlambak.Xlarat aku..Oh tidak!!!!!!

Result exam aku pun agak teruk.So skrg dlm proses nk ajak Kak Silah dtg Ahad ni.Harapnya dia blh la dtg.Alah...dari dia duk umah makan tidur,baik dia ikut mak aku dtg and tolong ajar aku.Kan berfaedah tu?Xbaik kedekut ilmu....Hahhaha...=p

So...koir dpt tempat ketiga.Blh la..Mmg la xmembanggakn sgt tp itu yg terbaik kitorang blg buat..Redha aje kay???

1 comment:

Nurul Kamariah said...

Haha.. COngratulations!!! Sorry lama tak jenguk blog awk ni sebab saya memang sangat-sangat busy tahap maksima!