Tuesday, March 3, 2009

Kembali dengan cerita baru..

Untuk kali pertamanya dalam hidup,aku meng'online'kn diri kat sekolah time sekolah.Unbelievable kan???Haha..

Actually ade benda yg buat aku happy.Apa dia??Hehe..Aku dpt jumpa Neyza 1 Mac hari tu.Sangat rindu kat dia..Dekat setahun gak la xjumpa.Bayangkan.Dia xbanyak berubah..Cuma mungkin dah lebih berisi.Cam xcaya je dulu aku pernah rapat dgn dia..Waa..MISS HER SO MUCH!

And on the same day aku message dgn Kausar.Hmm..xsangka lak dia akan reply..Lama gak la.Every story aku kt SAMURA ni aku citer.Lama xborak lama2 camtu.Then call cikgu Pat.Ni lagi lama xcontact.Aku call dia xangkat.

Hidup aku dah kembali busy...Exam coming.Risau seyh..Xprnah lg exam Form 4.Kt SBP lak tu.Mmg gerun gilerrr...But I hope I can do my best.Aku bukannya top scorer pun..

Aku baru perasan something..Tetibe aku sangat suka pergi riadah.Nape ek???Haha..buat pengetahuan,jd budak tekno ni sgt byk exercise.Asyik bergerak aja.Mana lekat sgt dlm kelas.Tp bagus gak,aku sgt cepat ngantuk kalau asyik duduk aje.

Ada berita..Aku dapat masuk pasukan koir sekolah.Sangat xpercaya.Tp aku sangat gembira.Akhirnya akau ada gak untuk disumbang ke rumah Sarjana.GO SARJANA!!!

Overall,hidup aku sgt busy tp aku happy..Aku tgh tunggu bila Hari Anugerah Cemerlang SMKDP.Xsabar nk jumpa balik kawan2 lame..Rindu giler kat diorang... =)

No comments: