Saturday, March 7, 2009

Hmm...pe tajuk ek?

Exam coming very soon.Agak takut r gak coz xpernah lg exam Form 4.Lg plak kt SBP kn..Rasanya aku kena study betul2 la.Huwaa..gerun giler.Da la aku ni jenis study memain.Ermm..xpe la..try d best aja..

_________________________________________________________

Hari tu aku kena tegur dgn Kak Hani pasal behaviour aku.Aku xkisah sgt narnya..Bagus la..at least dia bgtau jugak.Bukan pasal behaviour aku aje,tp pasal hubungan aku dgn Kak Nik jugak.Ok,obvious giler ke aku rapat dgn dia???Entah laa..xtau..Lepas kena tegur tu,aku kuar gi tandas.Kebetulan Kak Nik pun kuar nk gi gosok baju.Aku tanya dia,aku ni rapat sgt ke dgn dia n aku selalu mengacau dia ke?Dia kate biasa je tp mungkin la org pandang lain.Aku xnk fikir pasal benda ni tp kdg2 benda tu buat aku terfikir gak..Ntah laa...

_________________________________________________________

Aku ada berita gembira.Aku dapat masuk pasukan koir sekolah.Padahal masa audition tu aku main2 aje.Aku tak expect pun akan dapat masuk.Tp bersyukur giler2 la.Harap sangat dapat banggakan sekolah..Insya-Allah...

Ha,tu je la citer aku.Akhir kata...

SAYANG SAMURA AND SARJANA 6!

No comments: