Wednesday, March 11, 2009

Going Home...

Yeah!Setelah sebulan aku bertahan di SAMURA,akhirnya aku akan balik gak..Bukan la sebelum ni xbalik,in fact ni kali ketiga aku balik..Tp itu pulang bermalam optional.Yang ini pulang bermalam wajib.

Kenapa aku excited sangat?Sebab........cuti ni aku boleh jumpa kawan2 lama aku yg kt SMKDP dulu.Sambil keluar dgn diorang tu,aku nak cari barang sikit.Sikit????Hahhaahhh...Aku rsa banyak.Aku akan jadi perempuan yang suka shopping jap..

Apa yang aku nak beli?Stok baru buku cerita aku,Wrapping paper untuk class...pe lg ek???

Tu je..Bajet aku RM200.Cukup tak?

2 comments:

nurul kamariah said...

akhirnya awak cuti jugak... nak jumpa aishah!!!!!!

Nachos said...

haha...jom la jumpa...