Monday, February 23, 2009

SAMURA sangat BEST!!!

Yeah..have to admit.SAMURA SANGAT2 BEST!Tak rugi gi sini.Hmm..study ok.Tapi banyak keluar duit la.Sebab kat sekolah ni xguna buku teks sangat.Guna modul.Dalam dorm aku,aku je xde kakak katil..Sedih woh.. :'( And guess what,aku baru tau yang akak yg sambut aku masa hari pendaftaran hari tu rupanya dorm sebelah aku je!Nama dia Nik Nadim Ezatee.Akak ni sangat baik ya..Birthday dia sama dengan birthday Amirah.26th March..Xsangka giler.

Overall,kat sini semua ok.Xde masalah duk sini.Masalah aku cuma mengejar masa.Tu je lah.Xde masalah lain..Erm,kalau ada pun aku simpan sendiri.Lagi ape ekk??Oh ya..!Aku ader registered name.Registered name ni dah jadi legasi kt SAMURA.Nama registered aku NACHOS.So,dormmate aku panggil aku Nachos instead of Aishah.Mcm best pulak xpanggil nama betul ni..Hihi..

Ngeh3..aku xtau nak citer ape lah..Nanti aku pikir ek..

No comments: