Friday, February 6, 2009

Last Day kt SMKDP!!!

Huhuhu..T_T
Sedey dowh arini..
Last day kt SMKDP..Actually bukn SMKDP jek..
Kt KL la senang citer..
To admit la kn,kt skola td agk sedih r..
Pg aku ok,lepas rehat aku dh start rasa semacam..
Rasa yg aku sendiri xtau apa namanya..
Berat hati mungkin???
Aku cm xcaya aku yg akn tinggalkn diorg..Aku da lama dgn diorg..
Ada yg sejak skola rendah lg..cth,Azman..dr drjh 1..
Ok2..citernya cmni..

Pg dtg skola cm biasa.Cuma beg berat skit coz kna bwk sumer buku teks nk kna pulgkn.BI ckg xmsuk kelas.So,kitorg amik peluang tu tgkp gmbr.Tp BM,ckg masuk kelas.Kena la belajar.Sume fokus jek..Physics Pn. Dayang xmasuk.Da la 2 period.Yg itu mmg tgkp gmbr gila2.Ada satu gmbr tu aku dgn Aidit.Gila xbleh blah..Poyo sgt.Gmbr tu aku tgh duduk atas kerusi,silang kaki.Aidit lak diri sebelah dgn sebelah kaki atas kerusi yg aku duduk.Tgn pulak dia silangkan..Mmg xbeh blah..Pose punya pose,skali da waktu Sejarah daa.So,tangguh la masa agama iaitu last period.
Sejarah byk gak nota,tp xsempat aku buat,buku dah dihntr..I mean,text book.Rehat cam biasa,rehat ng bebudak Form 3.Last rehat dgn diorg..Diorg kata balik tunggu jap kt kantin.Aku kata la last period aku agama.So,xyah la aku tunggu kt kantin.

Abis rehat ader Maths.Actually aku pulgkn buku lpas Maths.Abis je Maths ade agama,so kelam kabut kitorg(aku ng Aidit) pulg buku.Tp kena cari En.Nuden plak.Mana tah???Tp sudahnya kitorg blah gi Bilik Agama.Kt sana pun masih ade sesi bergambar.N surprise giler dorg print gmbr diorg sumer n bg kt aku n Aidit.Terharu siot..!Tgkp gmbr ramai2 pastu.Akhirnya tiba gak waktu balik.Gila xleh control.Nangis gak la kejap.Then on the way ke tangga,budak2 3 Anggerik tu panggil aku.Ikut je la.Surprise diorg lg besar.Atas manila kad diorg tulis mcm2 atas tu.Lg terharu beb!!

Balik sekolah gi beli barang untuk gi asrama.Byk gak la..Habis shopping tu,duk taska mengabiskan masa dgn Damia..Pastu gi kedai jap beli aiskrim (heh,mkn aiskrim waktu ujan???) n abis beli duk melepak sambil borak dgn Cikgu Intan kt tadika.Abis mkn aiskrim,baru balik taska n gi mandi.Lepas mandi,perasaan xbernama tu dtg lg.So aku cam senyap je.Cara aku nak hilangkan,baca buku.Akhirnya,ayah sampai n aku kena la balik.Lepas ambik sume brg2,aku salam la dgn sume cikgu kt situ..(actually cikgu murni n cikgu intan aje.cikgu atie n cikgu ila hilg gi mana tah?)Lepas salam Cikgu Intan,aku terus cium dia.N xsgka dia akan cium aku balik.Mmg berat hati gila la!Bygkn la,aku da dekat taska tu selama lebih kurg 14 tahun.Tetibe je aku tinggalkn tempat tu.Maunya xberat hati??Tapi bila dah keluar taska tu,aku patah balik.Tertinggal biskut!Hikhik..masa aku dah nak keluar tu,Cikgu Intan panggil.Ikut je la..Rupanya nak bg something.Sebelum keluar tu,bg final kiss kt dia.Mmg berat hati sgt2..!

Huhuhu..T_T


Belakang: Azman,Amirah,Elynna,Arshsherin,Kausar,Elyssa
Tengah: Abduh,Aidit,Nik Fathiah(Iyas),Liyana,Iskandar
Depan: Aishah,Harith,Farah,Ezzat

Ni gmbr last aku dgn diorg...

No comments: