Thursday, February 26, 2009

Hidupku di SAMURA =)

Disastrous week!Nape tah..Cam ade something wrong diz week.Malas nk pk nape coz nanti ganggu study aje.So,the best way is buat xtau.Ada satu prob skit kt sini.Ngantuk tahap gaban!Asal tah..Almost every class ngantuk except Agama..(bekas best subject kt SMKDP :p) Chemy quite ok coz cikgu best.Tp kalau gi Jabatan Teknikal a.k.a JaTek..mesti ngantuk giler2...Jd dak techno ni byk jalan woh..Physics gi lab,Chemy gi lab,drawing gi JaTek,Engineering Technology gi JaTek..Sejarah gi comp lab..Byk exercise gak la.Da la petang ade riadah..Xcukup2..Bila bleyh rest ha????So extremely tired!

But kehidupan di sini best gak la.Petang slalu 'menghilangkan' diri kat padang (rajin lak aku lepak kt padang ek???) Bukan gi sorang.Kalau gi sorang xde maknanya..Gi ngan seseorang...yg pasti bukan laki okayh..

And one more thing,aku ingat kat sini aku bleyh lari dari gossip,rupenya ada gak..Heih..bila semua ni akan berakhir?Kalau mamat yg digosipkan tu handsome xpe r gak..Ini..Alahai..Buang mase jek..Moral of the story,kalau nk kena gosip pun biar dgn mamat handsome kayh???Hak2..Ader ke????

So,kita bertemu lagi di episod seterusnya...Blerk! =p

No comments: