Friday, January 9, 2009

Boleh aku gilakan diri aku kejap tak???

Hah..setelah lama x on9..Kekeke..baru sminggu beb.Xbley la..Rindu nk on woh..Aku teringin nk menggilakan diri aku jap.Nape?Hah!Add maths buat aku sakit kepala,physics buat aku pening kepala..mcm2 la!Dh la utk chemy xde ckgu!Geramm siot!Ni yg rasa nk gilakn diri nih.2tahun weyh kena bljr mende alah ni.Tp demi cita2..aku teruskn jgak..Kehkeh..Skema la aku ni.Tp yg pasti,utk Form 4 ni,aku nk conquer gak subjek agama!Best woh..Best apa?Best naik pentas amik hadiah..Hehe..Agk2 la kn,ade tak yg prsn org yg sama je amik hadiah.Ehh..jap2.Sejak bila lak aku kejar glamour ni???Merapik sungguh lar..

Huhu..ngah rindu kt bbrp org ni..Miss gilerr!!!Nk cntact kredit xdak.To Miss N,Miss K n Miss P..I miss u guys so much lar..Wish I can shout dat out loud to you..Well,i guess u noe how much i miss u,rite???

Sekolah agk menarik di minggu pertama.Kcuali sbjk Add Maths..Si Ragu Sagu tu buat aku pening.Baru ajar terus bg ltihan smpai practice 8?Gilaa!Tu pun xsiap lg. :p Sejarah ok la.BM best.Novel Bukit Kepong best lar.Lg best klu dpt tgk movie dia..(mana nk cari CD tu ha?Ada jual lg ke??)Wahai hati..bersabarlah..demi cita2..kn?And sebagai d only gurl di klgn spupu yg same age,buktikn la yg aku pun pandai..(Syimir..ko xmsuk.Aku xfight dgn ko.Aku fight dgn spupu belah mak aku je.)Actually,dua2 spupu aku tu aku dh klhkn.UPSR dh,PMR dh..tggu SPM.Nantiknlh..hahaha...(gelak jahat)

No comments: