Wednesday, December 31, 2008

The Last Day of 2008!

Bestnyer hari ni...!Walaupun last day of 2008,tp mmg happy sgt.Nape?Hehe..hari ni Aunty Katty belanja Baskin Robbins!Sedap siot!Dia belikan aku 1 pint!Heh..byk x byk xyah tanya la.Penuh gak la perut aku..Tp sblm aku mkn dia nk tgk slip PMR aku.Hah,tgk la.Pandai kan anak sedara te ni?Kan?Kan?

Kitorang jumpa kt Subang Parade.Dekat dgn ofis dia la.Masa sampai tu sesat jap.Nsib baik jumpa gak dia.Alahai te,dah la tinggi..xyah la pakai high heels.Letih org nk pndg te tau!Hari ni ade 31% kat Baskin Robbins.Tu yg ajk dia pegi hari ni.Kesian pulak karang..Pokai sebab aku.Hehehe..

Lepas beli (2 pint!),cari tempat duduk..Aunty Katty ade beli Big Apple Donuts td.Aku asyik usha aje.Then bf Aunty Katty dtg.Sempat la diorg belek2 slip tu.Masa tu aku dah pun mkn ice cream aku tu.Tp sibuk gak nk bercakap.Suara dah serak pun byk ckp lg.Aunty Katty sempat cilok2 lg ice cream aku.Pun sempat tanya hadiah dia.Aku sengih2 je bila dia complain kata hadiah aku lg mahal.Eh,aku beli hadiah dia tu kat Sabah tau!Jauh tu.. :p

Sambil mkn borak2..berceloteh mcm2(aku la tu)..Mmg best lar!Oh ya,flavour ice cream aku Mint Choc Chip and Strawberry Cheesecake.Yg strawberry tu Aunty Katty pilihkan.Full of cheese!Ada la skali Aunty Katty suapkan aku dia punya.Yeah..thanx!

Belum habis pun ice cream aku,aku dah sibuk nk mkn Big Apple pulak.Sorry la te..nmpk sedap sgt..Tu yg laju aje nk amik tu.Masa tu ayah dah sampai dah.Lepas habiskan ice cream yg penuh dgn cheese tu,baru balik.Biasalah,salam sebelum balik.And tak lupa,kena peluk dia jugak.Sebab aku xtau bila blh jumpa dia balik.

Apapun,thanx ek te..SAAAAYANG TE!Muah!Muah!!!
YYYYYYYY

No comments: