Saturday, November 8, 2008

My day wif my teachers..

Smlm (07.11.08) aku saje mesej2 ngan cikgu Patmawati.Lama gak la kitorang msg.Kdg dia reply epat,kdg lmbt..Tp yg penting,dia rajin layan aku!Dia tak tanya lak mana aku dapat num dia.Bagus la..But dia tau aku msg dia coz masa aku nk htr ucapan Pn.Umi kt Pn.Azizah,dia lalu kat sebelah.And dia cakap la dia tau aku yg msg dgn dia (kul 3a.m. tu...).Actually,aku htr msg kt dia kul 7.15p.m. but dia reply kul 7.30p.m.Then aku reply,kul 10 lebih baru reply.Bila aku reply,kul 3a.m. baru dia reply balik.Dia reply,"Sori,tdr..jgn marah"..Alahai..patut la reply lmbt.Agk geram,tp ngantuk..Aku nk ucap thanks kt dia,but tgh bz ckp dgn Pn.Azizah..Waktu balik nk jumpa dia,tp dia bz pulak..Sudahnya,balik sekolah aku ucap thanks melalui msg je.Dia reply,"Its ok bebeh"..Ustaz Anuar pun msg aku.Nasib baik dua2 pakai Celcom.Jimat kredit.Tapi msg dgn cikgu Patmawati la paling lama.Malam,chatting dgn cikgu Nazrin pulak.Dia tunjuk gmbr awek dia.Cun siot!Kali ni aku tertidur jugak.Kul 4.15a.m. baru aku terjaga n tutup comp..

No comments: