Thursday, November 6, 2008

Jealous,Cemburu & Perasaan yg Sewaktu Dengannya!!!

Jealous giler!Asal tengok gambar tu je,jealous.Asal tengok gambar tu je rasa hangin.Apasal ek?Cemburu tetibe.Ala..asal aku cemburu lak ni?Tak bestnyer!!Tak main la jeles2 ni,tapi takleh control!Betul la cakap Neyza,aku ni kuat cemburu.Alaa..tak bestnyer perasaan ni!!!Kalau tak jeles,tak leh ker?Org kata cemburu tanda sayang.Betul ke?Aku sayang ke kat dia?Err..sayang kot?Memang sayang pun!!!But ada orang tu of coz still yang pertama.Alaa..tak mau la die hard feeling ni...!Patut ke jeles?Patut!!!Entah la..Cam ngade-ngade pun yer.. :'(

No comments: