Tuesday, November 4, 2008

Jamuan Akhir Tahun BM Club!

Hari ni ada jamuan akhir tahun BM Club.Xtau la nak kata seronok ke tak.OK la,seronok la gak.Pagi tu datang dengan muka blurr + ngantuk nak mampos!Nak kata tido lambat,ermm...tak.Tapi balik rumah lambat coz pegi amik Alisya yang baru balik dari Cameron (huh!kecik2 dah sibuk nak berjalan!) Then nampak Azman jalan lenggang-lenggok (cam nak pegi pasar) datang panggil.Dia suruh gi Bilik Masakan.Lupa la pulak majlisnya kat Bilik Masakan.So jalan la menonong jek gi Bilik Masakan tuh.Farah lak suruh gi beli ais.Isy..malas siot.Dah la perut ni sakit semacam.Sambil berjalan tu aku sempat duk pikir pasal masalah yang tak berkesudahan ni.Bila sorang ok,sorang lagi pulak tak ok.Tak pernahnya dua-dua ok.Akuuu jugak yang memujuknya.Nasib baik sayang,kalau tak..faham sendiri!Muahaha..xde la.Pujuk jugak.Majlis berjalan dengan sangat lancar.Tapi AJK lebih banyak duduk borak dari buat kerja.Cikgu pulak buat kerja.Pn. Patonah and Pn. Hasliza,ampun maaf ek..Siap dapat T-shirt free.Cikgu Patma happy giler.Sempat la kitorang posing-posing jap (ahaks!)..Apa pun best la.Tapi En. Azhar la yang lawak.Kata tak nak makan,last2 makan gak.Poyoosss...Haha.Cikgu nak malu-malu lak.Makanan nampak cam banyak jek.Tapi hampir habis la.Fuh..xdelah susah nak kemas.Yang Azman bagus giler.Dah lar xkemas,terus blah!Banyak cantik ko punya muka!?Cis..!Duit kelab ada lagi so tengah plan2 camne nak habiskan..Haha :D

No comments: