Tuesday, November 11, 2008

Geram ker pening ker xsabar?

Heih,geram sungguh lar...Apalah masalah minah sorang nih?Entah lar,nk pujuk cam da malas.Tapi family sendiri lak tu.Tu lah,the moral of the experience is,better u dun knw ur family which u nvr knw.Coz once u get to knw them,u'll act like u've knw them for long.Have ur own life!Skrg xsabar nk tunggu Sabtu coz ada campfire.Ada Norma pun Norma larh..Janji aku xduduk umah je.Minggu ni last sekolah.Kalau aku dapat pergi Kuantan,mungkin 3 bulan je lg aku kat KL ni.Cam xsabar pun ya.Npe ek,aku nak sangat blah dari KL ni?Hmm..senang citer,no specific reasons arr..Masalah minah tu..biar masa menentukan.Tau la aku bila nk contact dia.But one thing for sure,kalau aku dapat tawaran gi Kuantan,aku xkan bgtau sape2.Lantak la.Mmg patut share dgn everyone,but ntah..Saje nk simpan rahsia cmni.Tau2 aku da xde kt KL.Hehe..cam best jek rancangan nih?Oh Sabtu..cepatlarh!!!Da xsabar nk jumpa Leyya,Aida,Abg Am(kalau ada)..Sape lg erk???

No comments: