Friday, November 28, 2008

Forgive me please..

Actually,benda ni dh 4 months dah pun.Tp seolah-olah baru smlm benda ni jadi.Entah la..aku mengaku mmg benda tu salah aku.Tp dah berpuluh kali aku mintak maaf.Aku sayang dia.Sayang sangat!Lebih dari aku sayang sweetheart aku sendiri.Tp,entahlah..penat dah aku slow talk dengan dia.Selesaikan 'masalah' kitorg nih.Dia suruh aku buat mcm biasa.Mcm mana aku nk buat mcm biasa kalau aku terpaksa berperang dgn perasaan cemburu aku bila aku tgk dia happy dgn org lain tp tidak dgn aku?!Aku betul2 rindukan dia yg dulu.Aku sendiri xtau apa masalah kitorg sampai jd mcm ni..Please maafkn org..

No comments: