Friday, November 7, 2008

Apa salah aku?

Nape tetibe Aunty Katty hangin kt aku ha?Aku de wt dia marah ker?Tapi hari tu aku tanya,dia kata ok je.Tak marah kt aku pun.Kalau tak marah,npe xnak angkat call,reply sms..Npe ek?Mesti ada something wrong ni.Tapi xnak bagitau.Laa...bukannya aku nak hangin kalau dia ckp benda betul.Haih..entah la.Baru dlm proses nk kenal,tetibe dah jadi camni.Kalau dengan orang lain,mungkin blh terima,tapi dengan Aunty Katty..jauhkanlah sifat-sifat negatif!Aminnn...!!!

No comments: