Tuesday, July 8, 2008

Lawatan ke TV3...

Hari ni de lwtn gi TV3..Pagi tu gila punyer get ready.Sampai Bandar Utama kul 9.Tp xleh masuk lagi.Coz dlm surat kata kul 10 baru boleh.So,kitorang tunggu je la kt luar Sri Pentas.Sambil menunggu tu,sempat lagi budak2 tu buat 'lawatan' ke tandas kat One World Hotel.Tau la sejuk..takyah la ramai2 pegi.Then kul 10,kitorang leh masuk.Masa kat tu,nmpk 1 BMW ni parking tak masuk parking lot.Sound la kete tu.Cakap gini."Apalah,keta mewah,tapi tak reti parking!"Sekali tengok yang kat dalam keta tu rupanya Aziz M.Osman!Giler tul aku nih!Kitorang diberi Sticker Pelawat.

Sampai kat dalam,ada pegawai sambut kitorang.Nama dia Yusnita.Pembantu dia nama Shahril.Dia bawak kitorang tengok studio rakaman.Masuk je building nampak studio Hot.fm..But bukan Fara.Tini yang on air.Aku and Azman sempat lambai lagi.Sambil melawat sempat jumpa Azizah Ariffin,Mazidul Akmal Sidek,Fedtri Yahya,Basil Fly.fm and Tini Hot.fm..Enjoy giler.Walaupun hari tu aku cam not very good in condition,tapi wat tak tau jer.Banyak info tentang dunia penyiaran yang kitorang daptat.

But the best part is...dapat masuk studio Fly.fm!!!Sempat on air lagi!Giler gempak!Walaupun tak cakap banyak tp still...on air gak.On the way nak balik,singgah jap kat studio Hot.fm.Walaupun tak leh masuk,(Seelan tak kasi!)at least sempat tanda tangan.

Balik tu singgah One Utama for lunch.Takde selera nak makan.Nak beli aiskrim Baskin Robins tp..karang habih duit plak.Dah la nametag tak bayar lagi..Kawat lagi petang ni..Isy!Byk benda betul la.Terpaksa kuburkan aje niat tu.Habis lunch,terus balik sekolah.Since ayah sampai awal,aku balik awal la..Patut balik kul 4.00p.m. tp aku balik kul1.30..Yes!!Ponteng kawat!!!Kaki sakit tak baik lagi narnya.Haha..sorry la Melissa,aku MALAS!

No comments: